uvařila 17. 7. 2021 15:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2021 15:35
vejce, mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, sůl, švestky, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hrubá, máslo, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 20:41
Přidáno 5. 10. 2024 20:23
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní