uvařila 14. 5. 2009 16:10
Bílá zelňačka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2009 16:10
Bílá zelňačka
zelí kysané, smetana kysaná, žampióny, vývar, brambory, cibule, olej, mouka hladká
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Rajská polévka jako od babičky: Z čerstvých rajčat chutná božsky, voní skořicí a hřebíčkem a sladký nádech podpoří zkaramelizovaný cukr
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Této potraviny nevědomky sníte až kilogram týdně. Dejte si na ni ale pozor!