uvařila 21. 3. 2011 21:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2011 21:17
bílek, ořechy lískové mleté, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, cukr moučkový, tuk, smetana ke šlehání, tyčinka ledové kaštany, čokoláda na vaření, smetana, ztužovač
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky