uvařil 18. 11. 2014 13:35
Dokynuté bochánky stlačte dlaněmi do podoby oválků. Potřené prošlehaným bílkem nechte opět dokynout. Upečte je pak dorůžova
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 11. 2014 13:35
Dokynuté bochánky stlačte dlaněmi do podoby oválků. Potřené prošlehaným bílkem nechte opět dokynout. Upečte je pak dorůžova
mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový
Luxusní butter chicken neboli máslové kuře podle Pavla Berkyho: S máslem nešetřete, radí semifinalista MasterChef Česko
Jídelní rozmary slavných: Herečka Julie Roberts miluje obyčejný chléb a nikdy se nevzdá těchto vláčných sušenek s čokoládou
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií