uvařila 1. 7. 2012 13:46
zavineme, potřeme vejcem a dáme péct
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 7. 2012 13:46
zavineme, potřeme vejcem a dáme péct
těsto listové, piškoty dětské, strouhanka, cukr krystal, vejce, máslo, cukr vanilkový, čokoláda, jahody, šlehačka
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník