uvařila 1. 7. 2009 01:01
... před upečením ...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 7. 2009 01:01
... před upečením ...
mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, mléko, sádlo, sůl, borůvky, suchary, mouka hladká, cukr, skořice mletá, máslo
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?