uvařila 16. 3. 2020 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2020 15:40
cibule, mrkev, celer, olej, česnek, protlak rajčatový, rajče, vývar zeleninový, římský kmín mletý, koriandr sušený, skořice mletá, bobkový list, čočka červená, cizrna, sůl, pepř mletý, citron, petrželka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky