Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
Jak nejlépe pěstovat mrkev? Když budou mít semínka správně připravenou půdu a ideální zálivku, překvapí bohatou úrodou
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
zizala uvařila 26. 12. 2015 15:02 Bosáky - knedlíky napůl ze syrových a napůl z vařených brambor 0 0 Okomentovat
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý