uvařila 15. 7. 2018 22:03
bochníček mlynáře Máchala
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2018 22:03
bochníček mlynáře Máchala
kvas žitný, voda, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, podmáslí, mouka chlebová pšeničná, vločky ovesné, brambory, otruby pšeničné, kmín drcený, sůl
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem