uvařila 5. 11. 2022 15:44
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2022 15:44
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
maso, sádlo, cibule, brambory, mouka polohrubá, mouka hrubá, vejce, sůl, vejce, zelí červené, cibule, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, koření hřebíček, víno červené, jablko, cukr, ocet, špek, cibule, sádlo, česnek, sůl, mouka hladká, vývar masový
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Slaná snídaně na vidličku: Pečená vejce s houbami nebo bramborovou frittatu si zamilujete
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká