uvařila 13. 9. 2020 22:44
Bramborové knedlíky s houbovou směsí a hlávkové zelí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2020 22:44
Bramborové knedlíky s houbovou směsí a hlávkové zelí
cibulka lahůdková, houby, česnek, pepř, kmín drcený, olej řepkový, hraška, brambory, mouka hrubá, sůl, zelí hlávkové, cibule, olej řepkový, sůl, ocet, sirup agávový
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí