uvařila 22. 2. 2011 11:01
Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 11:01
Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce
brambory, květák, žampióny, cibule, maso kuřecí, česnek, paprika sušená sladká, kurkuma, smetana zakysaná, mléko, libeček, hořčice plnotučná, sýr tavený, sůl, pepř
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili