uvařila 22. 2. 2011 11:01
Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 11:01
Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce
brambory, květák, žampióny, cibule, maso kuřecí, česnek, paprika sušená sladká, kurkuma, smetana zakysaná, mléko, libeček, hořčice plnotučná, sýr tavený, sůl, pepř
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně