uvařil 24. 8. 2011 19:51
Vařicí pudink nalijeme ba broskve
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2011 19:51
Vařicí pudink nalijeme ba broskve
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, broskve, džus broskvový, pudink vanilkový, vejce, cukr krystal, smetana zakysaná
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 14:53
Přidáno 5. 10. 2024 12:27
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Gougères aneb sýrové jednohubky z odpalovaného těsta. Pečou se jako věnečky a chutnají famózně
Jídelní rozmary slavných: Jack Nicholson kvůli roli jedl sendviče, které nesnáší, zato miluje snadnou rajčatovou omáčku se sýrem