uvařil 14. 8. 2013 20:20
těsto přeneseme do koláčové formy a upravíme ho do ní
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 8. 2013 20:20
těsto přeneseme do koláčové formy a upravíme ho do ní
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr moučkový, máslo, žloutek, mléko, rum, lupínky mandlové, broskve, rybíz, cukr krupice, citron bio, citron bio, skořice mletá, mléko
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky