uvařila 1. 8. 2012 15:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2012 15:22
mouka hladká, cukr, droždí, máslo, žloutek, cukr vanilkový, sůl, citronové aroma, broskve, mléko, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr krupice, lupínky mandlové, kokos, máslo, cukr krupice, mouka hrubá, lupínky mandlové, kokos
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká