uvařila 1. 8. 2012 15:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2012 15:23
mouka hladká, cukr, droždí, máslo, žloutek, cukr vanilkový, sůl, citronové aroma, broskve, mléko, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr krupice, lupínky mandlové, kokos, máslo, cukr krupice, mouka hrubá, lupínky mandlové, kokos
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky