uvařila 8. 2. 2010 14:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2010 14:25
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kompot broskvový, džus pomerančový, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, šlehačka, cukr vanilkový, ztužovač, piškoty, rum, tyčinka ledové kaštany
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!