uvařila 20. 3. 2011 16:38
jiná varianta zdobení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2011 16:38
jiná varianta zdobení
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kompot broskvový, džus pomerančový, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, šlehačka, cukr vanilkový, ztužovač, piškoty, rum, tyčinka ledové kaštany
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?