uvařila 30. 9. 2013 10:43
a už to do nás lítá...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 9. 2013 10:43
a už to do nás lítá...
mouka hladká, cukr krystal, vejce, voda, olej, prášek do pečiva, smetana 33%, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr, pudink vanilkový, džus broskvový, voda, cukr, broskve
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky