uvařil 28. 8. 2016 01:25
Čo povedať k tomuto jedlu ?, "Fiery hot noodles " - Ohnivé horúce rezance, vlastný recept. Dlho som sa snažil vymyslieť extra pálivu a pritom veľmi jemnú chuť mäsa . Myslím že vý
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 8. 2016 01:25
Čo povedať k tomuto jedlu ?, "Fiery hot noodles " - Ohnivé horúce rezance, vlastný recept. Dlho som sa snažil vymyslieť extra pálivu a pritom veľmi jemnú chuť mäsa . Myslím že vý
svíčková hovězí, cibule bílá, olej olivový, coca cola, omáčka worcesterová, omáčka sojová, med, limetka, česnek, feferonka, chilli paprika čerstvá, pepř, sůl himalájská, libeček
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci