uvařila 21. 4. 2009 21:02
hotový koláč necháme stuhnúť v chladničke
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2009 21:02
hotový koláč necháme stuhnúť v chladničke
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, džem meruňkový, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, kůra citronová, mandarinky, borůvky, zlatý klas, vitacit, tang, šťáva z kompotu, tuk, mouka
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér