uvařil 19. 6. 2011 08:50
BUBLANINA třešňovo jahodová
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 6. 2011 08:50
BUBLANINA třešňovo jahodová
mouka polohrubá, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mléko, prášek do pečiva, vejce, kůra citronová, sůl, jahody, třešně, cukr, cukr vanilkový, máslo, cukr, mouka polohrubá
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky