uvařila 21. 3. 2014 20:20
Do bůčku utvoříme kapsu a bůček ponoříme alespoň na 12hodin do chladné marinády
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2014 20:20
Do bůčku utvoříme kapsu a bůček ponoříme alespoň na 12hodin do chladné marinády
bůček vepřový, pivo světlé, cukr třtinový, omáčka worcesterová, česnek sušený, pepř mletý, olej, maso mleté, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, koření dekora, párky, vejce, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, voda, režná nit
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
Svačiny pro děti zdravě a chutně: Chytré tipy, co dobrého sbalit capartovi do školní aktovky
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče