uvařila 21. 3. 2014 20:20
Připravíme si náplň,bůček otřeme z marinády a naplníme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2014 20:20
Připravíme si náplň,bůček otřeme z marinády a naplníme
bůček vepřový, pivo světlé, cukr třtinový, omáčka worcesterová, česnek sušený, pepř mletý, olej, maso mleté, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, koření dekora, párky, vejce, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, voda, režná nit
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky