uvařila 21. 3. 2014 20:21
V průběhu pečení,otočíme a za občaného přelití výpekem dopečeme.Vytáhneme nitě a naporcujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2014 20:21
V průběhu pečení,otočíme a za občaného přelití výpekem dopečeme.Vytáhneme nitě a naporcujeme
bůček vepřový, pivo světlé, cukr třtinový, omáčka worcesterová, česnek sušený, pepř mletý, olej, maso mleté, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, koření dekora, párky, vejce, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, voda, režná nit
Domácí rybí prsty jsou levnější a chutnější, než ty kupované. Křupavost jim dodá panko strouhanka nebo kukuřičné lupínky
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli