uvařila 10. 7. 2019 12:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2019 12:54
těstoviny tarhoňa, maso vepřové mleté, protlak rajčatový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, hrášek mražený, vývar masový, olej, sádlo, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, chilli, sýr strouhaný
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
Velikonoční jídelníček: O Škaredé středě musí být škaredé jídlo. Maso až na Bílou sobotu!
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat