uvařila 7. 1. 2017 16:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 1. 2017 16:50
mouka hladká, cukr krupice, mléko, sůl, vejce, máslo, droždí, ořech muškátový, pyré dýňové, cukr krupice, skořice mletá, máslo, ořechy vlašské, máslo, máslo, rum, cukr moučkový
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku