uvařila 30. 10. 2015 20:08
Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2015 20:08
Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou
bůček bez kosti, smetana 33%, rohlík, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, česnek, pepř mletý, sůl, kmín celý, olej, cibule, česnek
Nejlepší zelenina na hubnutí je růžičková kapusta! Zatočí s kily navíc a posílí imunitu
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Tvarohovo-pudinkový pohár s rýží a ostružinami je skvělá letní svačinka plná bílkovin. Zažene chuť na sladké a ještě dokonale osvěží