uvařila 30. 10. 2015 20:09
Do bůčku prořízneme kapsu,ze všech stran osolíme,naplníme a zajistíme nití.Za občasného podlití pečeme přibližně 2 hodiny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2015 20:09
Do bůčku prořízneme kapsu,ze všech stran osolíme,naplníme a zajistíme nití.Za občasného podlití pečeme přibližně 2 hodiny
bůček bez kosti, smetana 33%, rohlík, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, česnek, pepř mletý, sůl, kmín celý, olej, cibule, česnek
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Také milujete Nutellu? Doma si ji připravíte přesně podle sebe!
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!