uvařila 30. 10. 2015 20:10
Bůček můžeme podávat teplý například s bramborem a se zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2015 20:10
Bůček můžeme podávat teplý například s bramborem a se zelím
bůček bez kosti, smetana 33%, rohlík, vejce, cibulka lahůdková, paprika čerstvá červená, česnek, pepř mletý, sůl, kmín celý, olej, cibule, česnek
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem