uvařila 10. 5. 2009 21:07
Pečeno s vysokým podílem celozrnné mouky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 5. 2009 21:07
Pečeno s vysokým podílem celozrnné mouky
voda, olej, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, sůl, cukr, droždí čerstvé, voda, sůl, cibule, česnek, mák, semínka sezamová, kmín celý, sůl
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér