uvařila 24. 3. 2014 17:04
Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře
býčí žláza, slanina, zelí bílé hlávkové, olej, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, bujón zeleninový, česnek, solamyl, sůl, pepř mletý
Pikantní utopenci podle Ostravského Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Vánoční rekordy: Největší štědrovečerní večeře vážila téměř deset kilo. Restaurace ji za určitých podmínek nabízela zadarmo
Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc