uvařila 24. 3. 2014 17:04
Promícháme a od pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Promícháme a od pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké
býčí žláza, slanina, zelí bílé hlávkové, olej, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, bujón zeleninový, česnek, solamyl, sůl, pepř mletý
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Byliny v kuchyni: Libečková sůl skvěle ochutí brambory, libečkové pesto vylepší těstoviny