uvařila 24. 3. 2014 17:04
Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty
býčí žláza, slanina, zelí bílé hlávkové, olej, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, bujón zeleninový, česnek, solamyl, sůl, pepř mletý
Jakou dekoraci do kuchyně? Psychologie předmětů jde proti všem standardním doporučením
Šťavnatý jahelník za pár korun: Dobrota podle receptu našich babiček voní skořicí a jablky a chutná božsky
Časopis plný zábavy a chutí: Křížovky a recepty v jednom. Uvařte si oblíbené klasiky a přitom si zaluštěte