uvařila 8. 11. 2010 14:24
Smažení řepy a zázvoru
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2010 14:24
Smažení řepy a zázvoru
játra vepřová, řepa červená, zázvor čerstvý, cibule, bazalka čerstvá, libeček, pepř černý, zázvor mletý, vývar zeleninový, víno červené, tuk na smažení
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Horký nápoj Mokrý vrata: Jak na vylepšenou verzi svařáku podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka?
Proč jíst sedmikrásky? Nenápadné jarní kvítí pomáhá odvodnit tělo i léčit hmyzí bodnutí
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky