uvařila 8. 11. 2010 14:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2010 14:30
játra vepřová, řepa červená, zázvor čerstvý, cibule, bazalka čerstvá, libeček, pepř černý, zázvor mletý, vývar zeleninový, víno červené, tuk na smažení
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Dlabeme zdravě s Mishkou: Droždí, prdopeče - čím nahradit?
Božena Němcová neuměla moc vařit, pravidelně dostávala jídlo od přátel, bez piva se neobešla a měla ráda i rum