uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
prsa krůtí, mouka hladká, vývar masový, olej olivový, šťáva pomerančová, česnek sušený, pepř mletý, cukr třtinový, rozmarýn sušený, estragon, kurkuma, máta sušená, sůl
Sezona rajčat je v plném proudu: Jak zatočit s plísní, houbami či virózou, abyste sklízeli až do podzimu? Fungují i přírodní prostředky
Pečeme s Ivou: Usmažte si dokonale nadýchané langoše jako od stánku!
Holka u plotny radí: Jak na rychlý rybízový džem bez zrníček? Tenhle voní vanilkou a rumem a připravit se dá i skoro bez práce