uvařila 5. 5. 2013 10:03
Krásně voňavý,nadýchaný,lehce nakyslý,s křupavou kůrkou a očky ;-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 10:03
Krásně voňavý,nadýchaný,lehce nakyslý,s křupavou kůrkou a očky ;-)
voda, kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka hladká, sůl, kmín celý
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník