uvařila 12. 11. 2018 10:44
Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem.Místo sádla jsem použila máslo a navíc jsem přidala sušené brusinky.10.11.2018
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2018 10:44
Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem.Místo sádla jsem použila máslo a navíc jsem přidala sušené brusinky.10.11.2018
zelí červené, cibule, jablko, brambory, křen, sůl, sádlo, víno červené, sůl, ocet, cukr krupice, voda
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí