uvařila 24. 2. 2013 12:39
v hrnci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2013 12:39
v hrnci
zelí bílé kysané, zelí sterilované červené, houby sušené, klobása pikantní, slanina uzená, cibule, česnek, kmín celý, pepř mletý, sůl, koření nové koření mleté, tymián, česnek mědvědí, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, brambory, smetana zakysaná, tuk, voda
Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Italská frittata aneb Omeleta, které spěch nesvědčí: Díky těmto fíglům bude krásně jemná a nadýchaná
12 nejlepších receptů na guláše: Dáte si klasický hospodský, fit kuřecí nebo mexický?