uvařila 27. 2. 2010 22:48
Chilli con carne arabico
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2010 22:48
Chilli con carne arabico
chléb arabský, maso hovězí mleté, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, česnek, fazole, chilli, kmín drcený, majoránka, protlak rajčatový, bujón, sůl, nať petrželová, sýr tvrdý
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny