uvařila 16. 11. 2024 21:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2024 21:27
vejce, cukr krupice, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, olej, cukr krupice, voda, rum, aroma, potravinářské barvivo gelové, šťáva citronová, marmeláda, rum, cukr moučkový, olej, šťáva citronová, potravinářské barvivo, voda
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!