Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
4 foto Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů