uvařila 3. 5. 2011 09:56
chléb s podmáslím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 5. 2011 09:56
chléb s podmáslím
voda, podmáslí, olej olivový, škrob bramborový, mouka špaldová hrubá, mouka žitná chlebová, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, kmín celý, koření chlebové, droždí sušené, kvásek,
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná