Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
Jak udělat špenát z kopřiv? Na jemnou jarní přílohu k masu stačí jen pár ingrediencí, zahustí ji vejce a ochutí pár kostiček špeku
Královské chutě: Kateřina Medicejská přivezla z Itálie chřest, cibulovou polévku či makronky a naučila jíst Francouze vidličkou
Hubnutí díky vláknině: Jednoduchým přidáním zeleniny, ovesných vloček nebo ovoce poletí kila dolů skoro sama