uvařila 10. 4. 2021 15:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 4. 2021 15:42
mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, cukr krupice, kůra citronová, mléko, máslo, žloutek, droždí čerstvé, máslo, jablko, cukr, skořice, pudink vanilkový, rozinky, ořechy, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, drobenka, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě