Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
tejaja uvařila 11. 2. 2017 11:32 Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) 0 0 Okomentovat
Přílohy Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) Mish_Ellie 60 min
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí