uvařila 3. 4. 2012 15:32
1.připravená marináda2.mírně naklepané a naložené maso3.orestujeme zeleninu4.zeleninu odhrneme ke straně a po obou stranách dáme zatáhnout naložené maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2012 15:32
1.připravená marináda2.mírně naklepané a naložené maso3.orestujeme zeleninu4.zeleninu odhrneme ke straně a po obou stranách dáme zatáhnout naložené maso
prsa kuřecí, směs zeleninová pod svíčkovou, zázvor, sůl, tymián, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, olej, pivo světlé
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek?
Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy