uvařila 3. 4. 2012 15:40
1.zeleninu rozprostřeme opět pod orestované maso2.podlijeme zbylou marinádou a pod pokličkou dusíme 20minut 4.šťávu můžeme jen trochu zredukovat a podávat přírodní s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2012 15:40
1.zeleninu rozprostřeme opět pod orestované maso2.podlijeme zbylou marinádou a pod pokličkou dusíme 20minut 4.šťávu můžeme jen trochu zredukovat a podávat přírodní s rýží
prsa kuřecí, směs zeleninová pod svíčkovou, zázvor, sůl, tymián, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, olej, pivo světlé
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jídlo, které sbližuje: Připravte si pravý hot pot, úžasnou party specialitu původem z Číny
Veganské jídlo: Víte, jak se liší od vegetariánského a jak na chutnou a levnou veganskou večeři?
Vaječný koňak neodmyslitelně patří k Vánocům: Vyrobit si ho doma je hračka a stojí to jen pár korun